Over mij

 

Mijn naam is Caroline Hof (1972). In 1996 heb ik de studie Klinische- en gezondheidspsychologie aan de universiteit van Leiden afgerond. Na mijn studie werkte ik als wetenschappelijk onderzoeker, echter ik kwam er al snel achter dat ik mij liever wilde richten op het ‘werken met mensen’ dan op het verrichten van wetenschappelijk onderzoek.

In 2000 heb ik de opleiding tot GZ-psycholoog afgerond en in 2006 voltooide ik de opleiding tot Cognitief Gedragstherapeut. Ik heb in diverse grote GGZ instellingen gewerkt waar ik de nodige ervaring heb op gedaan in het behandelen van (complexe) psychische klachten. De afgelopen jaren heb ik les gegeven aan de Rinogroep op het gebied van trauma en problematische gezinssituaties. Mijn werkgebied richt zich op volwassenen vanaf 18 jaar.

Ik ben gespecialiseerd in de behandeling van trauma en hechtingsgerelateerde problematiek. Daarnaast behandel ik stemmings- en angstproblemen, problemen met de emotieregulatie, negatief zelfbeeld, overmatig piekeren, faalangst, stress gerelateerde klachten en burn-out.

Ik heb de afgelopen jaren diverse cursussen en trainingen gevolgd, o.a. op het gebied van trauma, schematherapie, lichaamsgerichte interventies en EMDR.

De behandelingen binnen mijn praktijk vinden plaats in de BasisGGZ. De BasisGGZ is bedoeld voor clienten met lichte tot matige klachten. Er wordt maximaal 750 minuten (directe en indirecte tijd) vergoed door de zorgverzekeraar wat neer komt op ongeveer 11 sessies. Voor complexe klachten die langer durende behandeling vereisen, is behandeling binnen de specialistische GGZ geïndiceerd. Deze behandelingen worden niet gegeven in mijn praktijk.

Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag

Ik heb met een aantal zorgverzekeraars een contract afgesloten. Behandelingen worden dan voor 100% vergoed.

Wanneer ik geen contract heb met een zorgverzekeraar en je hebt een naturapolis dan wordt de behandeling voor 60-80% vergoed. Heb je een restitutiepolis dan wordt de behandeling voor 100% vergoed.  Voor meer informatie: zie ook bij ‘Tarieven/vergoeding’ op deze website.

 

Lidmaatschappen

Landelijke vereniging van vrijgevestigde psychologen & psychotherapeuten (LVVP)

Vereniging voor Cognitieve Gedragstherapie (VGCT)

BIG nummer: 59053860825

KVK nummer: 75849623

AGB code persoonlijk: 94014159

AGB code praktijk: 94065122

https://lvvp.info/wp-content/uploads/2020/01/LVVP-visitatielogo-klein-1.png