Contact

Wil je je aanmelden voor behandeling of heb je een vraag? Je kunt je gegevens invullen in het contactformulier. Ik zal dan binnen twee werkdagen contact met je opnemen.

Bij aanmelden voor behandeling: ik bied vrijblijvend een telefonische screening aan om te bepalen of je in aanmerking kunt komen voor vergoede zorg en of jouw klachten aansluiten bij wat ik te bieden heb.


NB: Lees van te voren de informatie op mijn website mbt vergoeding, tarieven en eigen risico. Ik heb namelijk niet met elke zorgverzekeraar een contract. Daarbij geldt voor elk jaar het eigen risico a 385 euro. Dit is met name belangrijk om te weten als je je in het najaar aanmeldt en de behandeling loopt door in het nieuwe jaar.

Tot slot de behandelingen zijn kortdurend, maximaal 11 sessies.


Je kunt me ook bellen. Ik ben telefonisch bereikbaar op het volgende telefoonnummer: 06-40342940. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag.

Wanneer ik niet in staat ben om op te nemen, verzoek ik je om een voicemail bericht in te spreken. Ik zal je dan zo snel mogelijk proberen terug te bellen (binnen twee werkdagen). Uitgezonderd vakanties.

S.v.p. geen persoonlijke informatie versturen via mail, sms of whats app in verband met de privacy wet.

Wanneer ik vertrouwelijke gegevens naar je verstuur zal ik gebruik maken van Zorgmail, een beveiligde mailverbinding.

 

Contactformulier

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met het privacy reglement van de praktijk.