Clientervaringen

“Toen ik bij Caroline kwam voelde ik mij meteen op m’n gemak. De sessies die ik met haar heb gehad waren erg pittig maar heel nuttig. Ik heb met de hulp van Caroline tools gekregen om in de toekomst te gebruiken. We kwamen snel tot de kern van het probleem en Caroline heeft mij hier goed mee geholpen. Ik heb de sessies met haar als zeer prettig ervaren”

“Ik kwam bij Caroline vanwege paniekaanvallen, straatvrees, overspannenheid en burn-outklachten. Ik heb bij Caroline hele fijne gesprekken gehad. Ze heeft mij echt heel veel tips gegeven over hoe om te gaan met mijn paniek. De uitleg wat er eigenlijk in je hoofd afspeelt heeft mijn ogen doen openen. Ik heb 11 behandelingen gehad en voelde me groeien. En nee ik ben er nog niet, maar ik weet wel hoe te handelen als ik paniek voel opkomen. Ook heb ik leren doseren; ik moest altijd maar alles doen en alles moest gelijk. Nu doe ik ook wel is gewoon niets. Het luisteren naar jezelf is niet zo makkelijk als dat het lijkt, Caroline heeft mij hier echt heel goed in begeleid”.

“Het afgelopen jaar heb ik een hele fijne behandeling gehad bij Caroline. Altijd als ik bij haar vandaan kwam had ik het gevoel alsof ik heel de wereld aankon. Ik heb heel veel aan de gesprekken gehad en denk er nog vaak aan terug. Ik voel me zoveel sterker”.